Eddy en Emily

Laat ik ons eens even voorstellen.

Ik ben Emily, woonachtig in West-Vlaanderen en geboren in 1992. Sedert 2021 ben ik ook de hoofdeigenaar van de kennel, aangezien Andy dit heeft overgedragen naar mij. De kennel is ook nog even goed van hem maar ik heb de grootste verantwoordelijkheid gekregen. Eddy heb ik leren kennen
op ons werk en daar is de vonk ook overgeslagen en vormen wij nu samen een gelukkig gezin.
Samen met mijn man Eddy hebben wij Lars, Elise en Marlieze. Ze zijn alledrie schatten van honden.

Sedert 2006 ben ik zeer gepassioneerd door het Kooikerhondje en wou ik er altijd maar meer over bij leren. Ik heb veel opzoekingswerk gedaan hierover. Ik ga al sinds 2006 ook naar shows, eerst samen met Andy en daarna alleen of met mijn beste vriendin. Zij werd ook mijn persoonlijke fotograaf op shows en keek hoe onze honden liepen en ikzelf.

Mijn man is ondertussen al op vervroegd pensioen en ik werken voor de Lijn in een firma die ritten uitvoert voor hen.
Ik heb mijn diploma voor instructeur gehoorzaamheidsprogramma sectie 4B behaald en heb 4 jaar zelf les gegeven. Daarna ben ik gestopt om me meer toe te spitsen op mijn eigen honden want de groep werd telkens ietsje groter en in de weekends kwamen de honden die bij Andy inwonen bij ons logeren. Ook ben ik in 2016 gaan samen wonen met mijn man Eddy, hij had toen nog 5 chihuahua’s dus het was hier soms druk in huis, geleidelijk aan stierven er chihuahua’s omdat deze al wat op leeftijd waren en ook niet correct gefokt waren. Op 9 juni 2018 zijn wij dan in het huwelijksbootje getreden en waren Luna en Lars onze bruidshondjes. Luna was een hondje uit ons tweede gefokte nestje van Lizzy uit 2013, zij is helaas op 18 november 2019 overleden aan uitgezaaide leverkanker. Ik was toen zwanger van onze dochter Sien en we hadden dan zoiets van eind 2020 willen we ten vroegste graag terug een kameraadje voor Lars verwelkomen. Zo werd op 13 oktober 2020 ons Elise geboren in Nederland en na een 15tal weken konden we haar eindelijk ophalen. Elise heeft in 2022 haar eerste nestje gefokt met Lars en daaruit hebben we Marlieze gehouden. 

Zo weten jullie toch al wie wij zijn.